edwin

Even voorstellen

Mijn naam is Edwin Timmer.

Sinds het behalen van mijn optiek-diploma in 1984 ben ik werkzaam in de optiek. In 1986 behaalde ik mijn MBO Optometrie diploma en in 1988 sloot ik met succes mijn contactlens opleiding af.

Vanaf 1987 ben ik werkzaam geweest bij Lindenhovius Opticiens te Doetinchem. Na de eerste jaren in loondienst te zijn geweest kreeg ik in 1989 de mogelijkheid om mede eigenaar te worden.

Vanaf 2002 tot 2010 was ik volledig eigenaar van Lindenhovius Opticiens te Doetinchem. Na een korte Break ben ik in januari 2014 begonnen met Thuis Optiek Timmer. In 2014 hebben wij het voormalige contactlenscentrum aan de Dames Jolinkweg in Varsseveld overgenomen en in 2018 zijn wij verhuisd naar een ruimere locatie aan de burgemeester van der Zandestraat te Varsseveld, helaas moesten wij hier plaatsmaken voor woningbouw en zijn wij sinds 2022 gevestigd op de Borchgraven.

Samen met mijn vrouw Diane die ook reeds vele optiekjaren achter de rug heeft, gebruiken wij al onze ervaring op bril- en contactlens gebied, om u van de juiste bril of de beste lenzen te voorzien. Voor u als klant is het belangrijk om te weten, dat u altijd door een van ons beide wordt geholpen, waardoor wij vaak net dat kleine beetje meer kunnen toevoegen aan uw bril of lenzen. Bent u woonachtig in Varsseveld en is het lastig om onze winkel te bereiken, dan bestaat er nog altijd de mogelijkheid dat wij naar u toekomen met onze mobiele oogmeetapparatuur en monturencollectie.

Het lijkt mij leuk om u in onze knusse winkel te mogen begroeten en uw wegwijs te maken in optiek land.